Tekutý kapřík

Zpráva o anulování letošního ročníku Tekutého kapříka

 

Těšil jsem se na vánoční shon, který v mém podání vypadá tak, že vyrazím na trhy. Ale ne nakupovat věci. Obejdu všechny stánky v centru a testuji punče s podivnými názvy: Rumcajs, Cipísek, Svoboďáček, Námořník a můj oblíbený Opilý František. Ty si dám tři. Je to taková hra na ochutnávače.

Punče pak vyhodnotím a vytvořím Excelovskou tabulku pro jiné, co holdují stejnému sportu a pro srovnání napřesrok. Nápoje samozřejmě zajídám pochutinami uzenými, ať už maso nebo sýry a slanými i sladkými. To bývá taková gastrotečka.

Následně na vytrávení vlezu do kabinky ruského kola na Moravském náměstí, a protože se točí moc rychle, zvracím z té výšky na pozadí panoramatu Brna. Tradici Tekutého kapříka prostě dodržuji striktně. Díky Franto Kocourku.

ruské kolo na náměstí

Jistě vidíte, že to není úkol na jeden den, ale já nespěchám, rozložím si ho do celé doby adventu. Loni kvůli mně dokonce město Brno prodloužilo vánoční trhy o celý týden. Díky tomu jsem svoji misi dokončil úspěšně.

 

Jak už jistě víte, tak letošní ročník Tekutého kapříka byl anulován.

I přesto, že armáda vládních Grinchů se vzteklým psem po boku nám zakázala vánoce, jak jen mohla, vám přeji jejich příjemné a klidné prožití.

A pro sběratele: Přešel jsem do onlinu a nyní si můžete nejen zakoupit můj almanach punčů, kde jsou všechny hodnocení v Excelu za posledních pět let i s fotografiemi a popisky, ale i zhlédnout živé vysílání, kde budu v praxi ukazovat návod na výrobu Brňáčku, speciálního vánočního punče, včetně tajné ingredience.

 

Loňský vánoční článek:

Vůně punče

 

 

2 komentáře u „Tekutý kapřík“

Napsat komentář