Tornádo kam se podíváš

Za klimatické změny mohou Rusové. Zjistilo se to překladem slova tornádo: Thor-nádo. Vzhledem k jejich vikingskému původu je jasné, že vzývají boha hromu a deště.

 

dvojitá duha přes celou oblohu s mraky

 

Nejen Američané se svým zařízením HAARP snaží ovlivnit počasí. I ruský OTH radarový systém DUGA chce sahat za horizont a možná i za horizont událostí.

Pokud bude totiž mít někdo vliv na počasí, které má vliv na lidi, bude mít vlastně vliv na lidi. A tak se může stát třeba to, že nám na Moravu někdo pošle tornádo.

Aniž by zapojili armádu, zničí infrastrukturu na velkém území. Lidé budou bez elektřiny, bez mobilního signálu a bez naděje.

 

A co udělají ti lidé?

Zrovna tak, jako konkurence teplého a chladného vzduchu roztočí vír, tak protichůdné argumenty vytvoří cirkulaci názorů. Mainstream pak nasaje vše do svého tubusu a vytvoří supercelu, z níž nikdo nevyjde. Tu uzavře a zbytek zničí. Rozpráší po okolí.

 

Ano, přišla doba extrémů. A není to jen o extrémním počasí. Zaznamenáváme také nárust extrémního chování lidí, že jej nezměří ani rozšířená Fujitova stupnice.

Nic už neumíme dělat normálně. Jen černé nebo bílé je naše vidění světa. Ode zdi ke zdi. A kde se vytratila mystická vyladěnost monády? Kde jsou Jing a Jang při kosmické spolupráci?

Nejdřív sucho, pak záplavy. Nejdřív kamarádi, pak nůž do zad.

Copak už neumíme stát pevně nohama na zemi?

Jen létat anebo se hrabat pod zemí. Jenže ti, co létají, padají a ti, co ryjí v zemi se dusí.

 

Člověk má pocit, že se musí pořád vyhraňovat. Že musí mít na všechno názor. Ke všemu se neustále vyjadřovat. A přitom jenom hledá poklad na konci duhy.

Ale Bůh už s námi žádnou dohodu držet nechce a duhu na nebi nezobrazí.

 

 

Napsat komentář