Vzpoura odpadlíků a zkrachují jen neschopní

Ten, kdo nedrží hubu je jen hloupý křikloun. Opravdu?

 

A jedeme dál…

Vzpoura lékařů proti koronateroru

 

Čeští lékaři už toho mají dost. V otevřeném dopise vyzývají vládu, ať okamžitě skončí s nesmyslnými opatřeními. Profesor Jan Pirk, MUDr. Jan Hnízdil, Doc. MUDr. Roman Šmucler, MUDr. Radkin Honzák a pět dalších českých lékařů nevidí pro obdobné prohlubování restrikcí důvod. Podle nich a nejméně 50.000 podepsaných škodí drastická vládní opatření víc, než samotný Covid.

A plukovník vrací úder: „Nerozumí tomu.“ Jsou to sice doktoři, ale z jiných oborů, a jako takoví už z obecných znalostí ze školy mnoho zapomněli.  A to nebyli vyučováni distančně.

A co třeba molekulární genetička a viroložka Soňa Peková, jejíž laboratoř provádí stovky PCR testů. Ta, která poukazuje na to, že pod rouškou pandemie ministerstvo de facto navyšuje čísla a manipuluje s daty. Autonehoda? Sebevražda? Naměřili mu ho a měl ho tam? Dokonce i u těch, kteří se jen zaregistrovali, ale testům se nikdy nepodrobili. Šup s nimi do koronapytle. To nám to roste. Deset tisíc nakažených denně.

To, co se tu rozpoutalo, není druhá vlna epidemie, ale druhá vlna šílenství,“ upozorňuje vědkyně a snaží se zpovykaný národ uklidnit, „kolaps nemocnic nehrozí.“ Zároveň tím kritizuje předpovědi profesora Flégra a jeho katastrofický scénář s několika tisíci nakažených denně.

Ale v čele rezortu zdravotnictví je momentálně plukovník bez nejnižší bezpečnostní prověrky napojený na farmaceutické lobby, že zkorumpovanějšího byste těžko hledali široko daleko. Nazve tedy všechny Žaloudíky a jim podobné odpírači, jako u holocaustu. Coby dezert pak postraší obyvatele stovkami mrtvol denně v ulicích a dá jim to za vinu.

To už je naší zemi opravdu ouvej a Landa s Fanánkem vyjedou z bájné hory v čele Blanických rytířů v počtu přes 15.000 signatářů.  To máme ale hodně plašanů v národě.

Jenže radní i poslanci u nás v Kocourkově dále zazdívají okna a nosí vzduch v pytlích do Strakovy akademie.

 

Sám hradní pán ve své pýše nejchytřejší vzkazuje národu:

 

Pražský hrad v pohledu od Strahova

Dojde přece k omezení jen těch aktivit, které nemají souvislost s ekonomikou. Mezi něž spadají ty volnočasové jako posilovny a plavecké stadiony. Souvislost tohoto podnikání s ekonomickým růstem nazval iracionální. A do hospod chodíme taky ve volném čase. Tedy kromě těch, co v nich pracují. To jsou ale jenom nýmandi, co naši ekonomiku nikam neposunou a nezaslouží si ani otření bot.

A dodal, že když se Praze zavřou noční kluby, bude aspoň „pražská smetánka sedět, číst knihy a zvyšovat tím svou beztak nízkou vzdělanostní úroveň.“ A ten, kdo jej za takové výroky kritizuje je internetový blbeček, jehož názorů si může vážit pouze další blbeček. Rozvineme-li tuto premisu, jsme v konečném důsledku stát plný blbečků. Tedy mimo prezidenta a jeho kamarádů.

Čuchám, čuchám, že nás záhy navštíví zmutovaný Ekoronavirus-ekonomický virus. Ale do kytek půjdou přece jen ti malí podnikatelé a na ty kašlem bez roušky, ti globální ekonomiku na nohy nepostaví.

Prezident dále dodal, že ruku pro pomoc natahují i podniky, které by zkrachovaly i nebýt koronaviru.

Takže všichni ti, co zkrachují, jsou stejně jen neumětelé. A dotaci nedostanou, protože můžou mít přece otevřeno přes den. Pán z hradu zcela ignoruje, že restaurace mají největší zisky po osmé večer.

Výrok zkrachují jen neschopní, svědčí právě jen o neschopnosti prezidenta. Když vám někdo vezme výrobní prostředky, můžete být schopní, jak chcete, ale dlouho nevydržíte. A bez peněz na jídlo už budete jenom všehoschopní!

 

A opatření budou tvrdší a tvrdší, až budou úplně nejtvrdší. To zařídí náš řezník. V podstatě by bylo nejlepší všechny neposlušné občany rovnou střílet nebo zavírat do lágrů. Protože přesně tam diktatura spěje.

Jak se říkalo na vojně: Zavřít můžou, ale pustit musí. Jenže je to konečné řešení? Zatímco budeme zavření, bez přirozené imunity, virus se přeskupí, nabere na síle, zmutuje a zaútočí znovu. Třeba na vánoce nebo v lednu a pak výročně na velikonoce a tak již navždy.

 

Napsat komentář