Bilancování

Tak co nám ten rok dal a vzal…

 

Taky děláte tu obrovskou chybu, jakou dělají mnozí lidé v období, kdy se láme rok? Nazývá se to bilancování a spočívá to ve zpytování svého svědomí, co jste udělali špatně a přemýšlení, co jste mohli udělat lépe. Sebeobviňování a trýznění, že jste nesplnili ani pětinu toho, co jste si slíbili před rokem. Mučení se za pomoci přístrojů jako je váha a její nekompromisní ukazatel, že jste si na ní raději přepnuli jednotky na anglické libry, aby bylo číslo menší. Počítáte peníze vyhozené za cigarety, alkohol, sladkosti a s tím související malá trička a kalhoty?

nápis PF 2021 ve sněhu

Tak se tím netrapte. Já se tím už netrápím dávno a jsem spokojený. Nedávám si žádná předsevzetí a tím pádem nejsem zklamaný, když je nesplním.

A v mém blízkém okolí pozoruji podobný přístup. I když jedna moje kamarádka říkala manželovi, že jedno předsevzetí si dala před deseti roky a tím to u ní skončilo, a sice to, že si jej přece vzala a to mluví za vše.

Ovšem takovému malému, skromnému bilancování se dnes nevyhnu. Ale je to proto, že máme důvod k oslavě: Stránky MrBin totiž běží již dva roky!

Znamená to více jak sto článků v blogu a více než sto komixů HeBl a značnou hromadu hodin, kdy se mi kouřilo z hlavy, abych vymyslel další námět na další příspěvek.

Chtěl bych vám všem poděkovat, že to čtete, protože já to vše píšu pro vás.

Takže: DĚKUJI.

Zůstaňte mi dál věrní a pište své názory a postřehy do komentářů. U mistra Bina nezůstane nic v koši!

 

 

MrBin – o co jde?

 

Napsat komentář