Právo první (poslední) roušky

Ani psům se nošení náhubků nelíbí. Tak proč k tomu nutíte lidi?!

 

Prvního září je tu virus, řeklo ministerstvo zdravotnictví a drž hubu Čechu. Bez roušky se nepůjdeš ani vysrat. Zavedeme je i v domácnostech a budou chodit namátkové kontroly. Běda tomu, kdo nebude mít náhubek, toho stihne přísný trest.

Taková je představa vládnoucí garnitury. I přesto, že korona semafor ukazuje minimální až nulové riziko nákazy.

 

Jenže žádný zákon neumožňuje a doufám nikdy neumožní ministerstvu takovou ani jinou nesmyslnou povinnost stanovit. Průměrný občan středního věku je z dob komunismu zvyklý poslouchat, tak honem, ať na to nezapomene. A aby tomuto tvrzení přidali na váze, bude se nyní testovat o stopéro. A všichni i domácí mazlíčci, ať je pozitivních testů co nejvíc. Až budou moci vítězně říci: „Vidíte, my vám to říkali, virus je tu a vkrádá se do vašich domovů.“

Ale je to nesvoboda, co se nám vkrádá do našich domovů. Tady nejde o roušky!

Lidi neohrožuje virus, ale opatření, která se pomalu, ale velice jistě prosazují. V televizi nám ukazují samozvané virology, rouškology, rozumology a učítelky. Ty naučí děti jak mentálně zarouškouvat společnost. Proběhne pár besed a natočí se celovečerní film Jak utopit doktora Covida aneb konec korony v Čechách.

Celosvětové vlády rozjeli největší zastrašovací program v dějinách. Zasévají do lidí strach, který se hromadí v pověstné láhvi a jakmile přeteče, zabijete kamaráda za to, že v autobusu zakašle.

 

červeno bílá vlajka Mundschutzjugend

Nenošení roušky stává se symbolem svobodné vůle a vzepření se zbytečnému útlaku a zotročení. Nakonec to budou naše děti, které budou udávat vlastní rodiče, že nedodržují nesmyslná nařízení a budou na to pyšní. Novodobí Mundschutzjugend pohlídají ty starší.

Dojde to až tak daleko, že se budou vyhlašovat likvidační nařízení, jako například: Kdo nemá plnovous, nesmí mít řidičský průkaz. Čas vydírání: Bez roušky, rovná se bez práce. A koronastrachu: Přece nechceš jít ven, běhá tam ten (či za rok jiný) hrozný virus. Seď doma a virtuálně nakupuj.

Čekej u televize až ti Eurounijovská vláda z bezpečí své ilegality řekne, co máš dělat. Případně, co rozhodně dělat nemáš.

Spalničky mají pětkrát až desetkrát větší infekciozitu a na ně se testy nedělají.

 

Prej prevence, zní argument. Sádrujme tedy důchodcům preventivně nohy, protože se blíží sezóna náledí. A víme i datum: Od 22. září, prvního podzimního dne, zároveň si mohou přezout i auto. Ocitneme se zpět v době tmářství a uvěříme, že spálíme-li vyrobenou figurku medvěda, ochrání nás to před medvědem. Mám už vyrobený model Covidu a na nejbližší grilovačce jej hodím do plamenů.

 

JÁ NECHCI ŽÍT A UMŘÍT V DOBĚ ROUŠKOVÉ!!!

A co vy? Co všechno si ještě necháte líbit, než zjistíte, že už nic nemůžete?

 

I tihle pánové na to mají svůj vlastní názor:

kreslený seriál HeBl pan B odhalil ironii světa

 

 

 

Napsat komentář