Čichám, čichám koronovinu

Čert nejen, že nikdy nespí, ale kuje pikle. Neustále vymýšlí, jak zviklat tu lidskou chátru k činům, jež ji svedou na scestí.

 

V Izraeli začali cvičit psy, aby rozeznali koronavirus podle pachu slin nakažených. Také v Británii pracují na podobném projektu. V minulosti již jejich psi vycítili třeba Parkinsonovu chorobu nebo rakovinu a malárii.

Víme, že každé onemocnění má svůj unikátní pach, stejně jako drogy nebo výbušniny, které již psi bez problémů identifikují. Taková metoda by byla rychlá a efektivní a hlavně neinvazivní, tedy pokud vás pes u toho nepokouše.

Koronapsa prý dokážou vycvičit za šest týdnů a jejich přesnost přesahuje veškeré požadované parametry Světové zdravotnické organizace.

nedopitá láhev rumu Božkov

Takto vycvičení psi by se pak používali na letištích k odhalení nakažených, ještě dříve, než by oni sami na sobě mohli pozorovat příznaky. Jiní psi by se pak používali k jejich eliminaci. Zuby by měli napuštěny speciálním sérem proti Covid-19 a nově i Covid-20 a lehkým kousnutím by se tato látka dostala kůží do krevního řečiště. Ty, kterým už není pomoci, by nemilosrdně zakousli.

Psi jsou chytrá a šikovná zvířátka. Dokážou se naučit vyčenichat cokoliv, stačí jim jen dát správnou pachovou stopu: Kšiltovku disidenta, trenky opozičního kandidáta, pach pocitu viny, že jsem šel ven bez roušky.

Vlády jásají, problém je vyřešen. Zaplatí to daňoví poplatníci, protože jde přece o jejich dobro.

 

Jenom se bojím, že mě budou po ulicích nahánět psi jak hárající fenu jenom proto, že jsem nadrženej nebo jsem měl včera k večeři bůček.

A když to fakt přeženu třeba s rumem nebo co bude v tu chvíli trendy zakázáno, tak si mě dá nějakej Rotvík k obědu.

 

Napsat komentář