Being znamená BE IN

Jak nejste IN, tak nežijete.

 

Comming out – vyblití nesmyslu, aby se ukázalo, že i obyčejnému životu na míle vzdálené celebrity jsou ve své podstatě obyčejní lidé, se stalo novodobou módou.

A tak s vidinou větší sledovanosti přiznávají světové i domácí osobnosti kde co. A pro ty, co už nemají nápady s čím vyrukovat příští týden, osud přivál záhadnou nemoc. Covid-19.

Vlny zpěváků a zpěvaček, herců a hereček, politiků a političek, dokonce princové hrdě chrlí prohlášení. Noviny plní titulky: „Měla jsem koronavirus.“

Na blozích se objevují články o tom, jak je důležité mít Covid-19.

Největší sledovanost má pořad Bez roušky, ve kterém se scházejí stejně postižené persony a brečí si vzájemně na ramena.

páv s roztaženým barevným peřím

Počáteční paniku a strach vystřídal nový pohled na věc. Ze strašáka se stal hodný dědeček. Nyní je naopak potřeba se viru postavit, ne se skrývat a s národní hrdostí se nechat nakazit a promořit tím populaci. Neboj. Podívej se na ty osobnosti. Mít virus je normální.

Jako v hororu slyším to podprahové volání: „Join us.“ Přidej se k nám. Kdo to neměl, není celý člověk. A kdo není s námi, je proti nám. Pojď se taky ukázat. Pyšně, jako páv.

Co šokuje víc: Měla jsem chřipečku nebo přechodila jsem rakovinu? U chřipečky ani tolik neriskujete. Jenže tohle není obyčejná chřipka. To je chřipka celosvětová. Cítíte tu naléhavost?

Tak honem, ještě je potřeba prodat pár testů.

Napsat komentář