Tak nám zavírají hospody

Tentokrát to neřekla paní Müllerová, nositelka poplašných zpráv, Švejkovi, ale vláda nám všem.

Pro někoho dobrá zpráva. Třeba manželky se těší, že mužové budou víc doma. Většina z nich možná viděla svůj protějšek po osmé večer jen zřídka. Ale pro většinu národa? Tragedie! Po velké panice provázené masovým vykupováním obchodů, teď není kam jít. Aspoň si lidé užijí zásoby mouky a těstovin, nebo si mohou uvařit kotel rýže a po čínsku ji zobat hůlkama u televize, aby si připomněli, odkud ta nákaza vlastně přišla.

Mužské pokolení zatím spekuluje, jak rýži p domácku vypálit na alkohol a zapírají dva největší hrnce, které za tímto účelem vyčlenili z domácího inventáře.

Ovšem pozor na obvyklou domácí zábavu, sledování televize. Ta vás nanejvýš nasere. Nezapomeňte, že to ona je tím poslem špatných zpráv, který lže dokonce i sám sobě. V jednu chvíli tvrdí, že ministryně financí české republiky Alena Schillerová odmítla, aby rodič mohl zůstat s dítětem doma a měl sto procent platu a o pár hodin později vás potěší zprávou, že sněmovna ukončila schůzi předčasně. Poslancům ovšem zůstane plat v plné výši. Nemůžou se přece rozptylovat od hledání řešení, jak nejlépe pomoci nám všem.

Kde se tito Nietzscheho nadčlověci tak rozmnožili? Platí poslanecká imunita i na koronavirus? Pro obyčejné lidi pořád platí, že kdo si nepomůže sám, tomu není pomoci.

Naučíme vás, jak dát koronaviru korunu.

Je vědecky dokázáno, že lidský organismus se nemůže nakazit více, než třemi infekčními chorobami zároveň. Přijďte mezi nás a my vás nakazíme vybranými nemocemi, na které ovšem existuje lék. Koronavirus vás tedy obejde obloukem, jako americký prezident Brno. V naší nabídce jsou tyto choroby: tyfus, žloutenka, mononukleóza, plané neštovice, příušnice, salmonelóza, spalničky, úplavice a jako bonus syfilis. Navštivte naše specializované centrum.

Společnost pro zdravější civilizaci

plující nafukovací palma nese pivo Plzeň

Vývěska na stěně

Trápí vás otázky kolem koronaviru? Přijďte na setkání naší společnosti, kde se dozvíte vše potřebné o situaci u nás i ve světě. Vstupné dobrovolné. Přihlášky posílejte na mailovou adresu coronianchurch@gmail.com. „Já jsem spravedlnost, jež je smrtí nazývána a má ruka je neochvějná, jakož i hlava neoblomná a srdce neomylné.“

Církev coroniánská

Práce z domu, tak zvaný homeoffice

Většina lidí si z finančních nemůže dovolit delší výpadek v práci. Ale co dělat, když povaha jejich zaměstnání nedovoluje práci z domu? Nebo ano?

Třeba hasič, co pravidelně skočí k sousedovi, silnému kuřákovi, aby udusil oheň z jeho cigaret dekou. Gynekolog s radostí přijímá doma, ale pouze ten týden, co je manželka s dětmi na lyžovačce v Itálii. A když budete volat policii, že máte v domě zloděje, bude jej chtít k telefonu.

V dnešní době se dá všechno zařídit z domu, máme přece internet. Zavoláte si pro jídlo, zábava je v podobě online filmů, telefonovat můžete s kýmkoliv na druhé straně zeměkoule. Ale i tak můžete být jen v bublině dezinformací, mimo realitu dění.

A pravda? Jenom prst přes ústa.

Napsat komentář